News for The WatchMen. Collected news from different resources. This blog is an extension for the website: 'The WatchMen from Israel'.

But everyone is welcome to look around and to pray with us please bring a visit to our website. If you have a Prayer Request after reading a Post please click 'Prayer request' (on the right link to secured website) and we post it on The Feet of The Mountain of YHWH.

Comments

If you have a question or like to say something in connection with the Post, you can put it as a Comment. And other people can answer. Please hold ‘our goal ’in reacting: coming together in Love the Love of Yeshuah Rabbeinu our Messiah. Yeshuath YHWH.

Wednesday, October 13, 2010

Oktober 2010, Sondra Oster Baras trans, Nederlands

Can we do תפילות prayers for:
Sondra Oster Baras and her ministry

That through them The האור Light,  רפואה The Healing and The ואהבה Love of ישועת יהוה Yeshuath YHWH may come back to הארץ The Land of Israel?

Oktober 2010
Sondra Oster Baras
Vorsitzende von CFOIC Israel

picture of SondraDe feestdagen zijn eindelijk weer voorbij en het was werkelijk een prachtige periode, deze periode van de Hoge Dagen. Ik bracht de tijd door met mijn gezin en vrienden, we hadden prachtige gebedsdiensten in de synagoge en veel familiemaaltijden. Het was ook een hele inspirerende periode.

Een van de hoogtepunten  van zulke feestdagen is de ongelofelijke solidariteit die Joden voor elkaar voelen in deze periode. Terwijl we gezamenlijk tot God bidden, bidden we niet alleen voor onszelf maar we bidden speciaal voor onze Natie en voor de wereld. We geloven dat God de schepping begon op Rosh Ha Shana, het Joods Nieuwjaar en elk jaar de schepping overziet en oordeelt. We zijn ons heel bewust van onze fouten en zonden en maken ons klaar om Gods oordeel te ontvangen. Maar we geloven ook dat we de kracht hebben, door onze daden, om dit oordeel te beinvloeden. Een van de centrale gedeelten in de gebeden, de drieslag: Bekering, Gebed en Geven van giften, zal het boze oordeel kunnen afwenden.

Terwijl berouw een persoonlijke zaak is en gebeden zowel persoonlijk worden uitgesproken als met elkaar in de synagoge, is het geven van gaven een daad die de hele gemeenschap aangaat.  We geven aan hen die het nodig hebben, we geven voor vitale onderwijsprogramma's en synagoges en we geven om er zeker van te zijn dat er recht wordt gedaan.

Nu de Hoge Feestdagen bijna afgelopen zijn richt ik me tot u om dit ongelofelijke gebod, deze goede daad waarmee Joden de hele maand bezig zijn, het geven van gaven, te delen. Sluit u aan bij het Joodse volk terwijl ze Israel zegent  met haar  giften. Misschien bent u een trouwe donateur van ons werk, wat ik heel erg waardeer. Maar misschien kunt u een extra gift geven voor deze periode van Joodse Feestdagen. En als u onlangs niet gegeven hebt is dit misschien een goede gelegenheid om een speciale gift over te maken.

Het lot van Judea en Samaria ligt op de weegschaal. We hebben uw hulp nu nodig om ons werk voort te zetten, om goede informatie te blijven geven die de strijd aanbindt met de leugens en misleidingen die in de media zo duidelijk aanwezig zijn, om Christenen zoals uzelf met de mensen in Judea en Samaria te verbinden zodat u de waarheid hoort rechtstreeks vanuit Israel. Met uw hulp kunnen we zeker een verschil maken in de levens van zovelen in Israel.

Moge God u zegenen voor uw ruimhartige ondersteuning.

Hoogachtend,

Sondra Oster Baras
directeur van het CFOIC- kantoor in Israel

Donatie
Christian Friends of Israeli Communities | PO Box 50833 | Colorado Springs | CO | 80949-0833

 

 
 

No comments:

Post a Comment